Maandag 4 juli Content Co Creatie Lab

Op 4 juli is Sara Bruinsma te gast in het content co creatie lab. We starten met een spreektijdcirkel en gaan vandaar onze verhalen (content) verdiepen en verbreden.

Sara is sprekerscoach en trainer. Ze leert je hoe je vrij kunt spreken.

Wat is een spreektijdcirkel?

Een spreektijdcirkel is een plek waar je de ruimte krijgt om vrij te spreken. Je mag een persoonlijk verhaal vertellen of een bedrijfsverhaal. Je mag twijfelen of stuntelen of stotteren. Er is ruimte voor klooi en faal-verhalen. Je mag spreken, maar dat hoeft niet. Luisteren kan ook.

We gebruiken de spreektijdcirkel als startpunt. Misschien hoor je iets van een ander wat jou inspireert. Misschien krijg je tijdens het spreken een inzicht dat je nog niet eerder had gedeeld.

Na de spreektijd gaan we aan de slag met 'content'.

Wat is content?

Content betekent voor mij: Je werkt aan het beeldverhaal van je bedrijf. Dat mag een pagina zijn voor je website. Of een bericht, tekst, beeld, filmpje voor nieuwsbrief, boek, social media en meer.

Ik neem mijn camera mee. Wil je dat ik jouw spreektijd film? Tijdens een spreektijdcirkel moet je je vrij voelen om te kunnen spreken. Ik film het graag alleen als jij dat wil.

Co Creatie

Ik vind het mooi als er samenwerkingen ontstaan en als onze verhalen elkaar aanvullen. Als je openstaat voor het verhaal van de ander onstaan er pareltjes.

Doe je mee?
Meld je hieronder aan.

Gebruik de kortingscode CCCLAB2022. De kosten zijn 60.50 euro incl de btw (50 ex btw) voor de eerste keer.

Waar?
Havenloods. Nijverheidsweg 6, 3534 AM Utrecht

Hoe laat?
Inloop 8:30u. Start 9:30u. Gebruik de inlooptijd om een tafel klaar te zetten en je eigen werkplek te creëeren.

Tot?
We sluiten af om 16:30u met een rondje langs elkaars werk en proosten op een nieuwe maand.