Een 'over jou' video-interview is een interview voor jouw 'over mij' pagina van je website.

Je komt op een website terecht en denkt. Wie is die persoon? Wie zit hier achter de website. Dan zoek je die knop 'over mij'. Jij hebt vast ook zo'n knop op je website.

Wat zet je daar op? Wat vertel jij over jezelf? Wat willen jouw klanten van je weten.

Als je niet precies weet wat je moet vertellen kun je me vragen om je te helpen. Ik stel jouw een aantal vragen neem het gesprek  op.

Een interview is de meest ontspannen manier om een video te maken. Jij hoeft je teksten niet in te studeren. Ik stel je vragen, jij geeft antwoord. Ingewikkelder hoeft het niet te worden. Ik zorg ervoor dat je de camera vergeet.

Wat vertel je in deze video?

Vertel waarom je het werk doet wat je doet. Wat is jouw drive. Waar wordt je wakker van. Je wil dat mensen jou leren kennen en vertrouwen.

Het 'voordeel van video' is dat mensen kunnen zien en horen wanneer jij áán gaat. Ze zien het als jouw ogen schitteren.

De vragen hoef je niet zelf te bedenken. Maar dat mag het wel. We spreken elkaar van te voren, zodat we goed met elkaar kunnen afstemmen wat we gaan laten zien. En wat je wil laten horen.

1. Neem contact met me op

2. We plannen een voorgesprek.

3. We plannen een filmdag

Neem contact met me op. Bel me of maak een afspraak in mijn online agenda, dan kijken we samen wat je nodig hebt.

Online via Zoom

Een interview online kan altijd. We spreken elkaar via Zoom en ik maak een opname van ons gesprek. Je hoeft alleen mijn vragen te beantwoorden. Je kunt nu meteen al een plekje in mijn online agenda boeken. Geef in de opmerkingen aan dat het om een interview gaat. 

naar de online agenda

Bij jou op locatie

We spreken af bij jou. Ik kom langs met de camera en eventueel met licht. We spreken elkaar op een plek die past bij wat jij doet en wil vertellen. 

Op een andere locatie die passend is

Het is fijn om alle aandacht aan het interview te geven en niet gestoord te worden. Afhankelijk van wat jij wil vertellen zoeken we een locatie.